ADOMÁNYOZÁSI FELTÉTELEK

Támogatási FELTÉTELEK

1. Definíciók:

1.1. Támogatás: bármilyen vagyon, beleértve bármely pénzösszeget is, amelyet a támogató a SpaceBuzz Hungary Alapítványnak ajándékoz weboldalán keresztül elektronikus engedélyezéssel vagy egyéb módon.

1.2. Támogató: az a természetes vagy jogi személy, amely támogatást adott vagy adni fog a SpaceBuzz Hungary Alapítvány részére.

1.3 Célkitűzés: a SpaceBuzz Hungary Alapítvány elindít, üzemeltet és továbbfejleszt Magyarországon egy VR-es Oktatási programot.

1.4 A SpaceBuzz Hungary Alapítvány a magyar jogszabályok szerint létrehozott alapítvány, melynek székhelye Budapesten van, bejegyzett irodája a Topolya utca 4-8. címen található.

2. ALKALMAZHATÓSÁG

2.1. A jelen általános feltételek minden Támogatásra vonatkoznak.

2.2. A Támogató a támogatásával elfogadja a jelen általános feltételeket. A SpaceBuzz Hungary Alapítvány adatvédelmi és sütikkel kapcsolatos tájékoztatása a személyes adatoknak a SpaceBuzz Hungary Alapítvány által történő feldolgozásra vonatkozik.

3. Támogatások

3.1. A Támogatás megtételével a Támogató tudomásul veszi, hogy a SpaceBuzz Hungary Alapítvány, annak bármely és összes (jövőbeni) leányszervezete és/vagy partnere jogosult a saját elhatározása szerint felhasználni a Támogatást a SpaceBuzz Hungary Alapítványcélkitűzésének terjedelmén belül.

3.2. A Támogatás visszavonhatatlan.

3.3. Az ismétlődő támogatásokat a támogató kérésére törölni lehet a honlapunkon keresztül velünk történő kapcsolatfelvétel útján.

3.4. A SpaceBuzz Hungary Alapítvány a Támogató kérésére minden Támogatónak kiad támogatási igazolást.

4. Záró rendelkezések

4.1. A Támogatással kapcsolatban a SpaceBuzz Hungary Alapítvány és az Támogató között felmerülő minden vita esetében az Fővárosi Törvényszék rendelkezik kizárólagos megítélési jogkörrel.

4.2. A Támogatásokra, valamint a jelen általános feltétekre a magyar jogszabályok vonatkoznak.

Köszönjük, hogy támogatja a SpaceBuzz Hungary Alapítványt és segít nekünk abban, hogy több millió magyar gyereket eljuttassunk az űrbe, hogy megláthassák az átfogó nézet hatást. Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne a támogatással kapcsolatban, haladéktalanul lépjen kapcsolatban velünk az aid@spacebuzz.hu e-mail címen. A SpaceBuzz Hungary Alapítványa minden meg fog tenni annak érdekében, hogy kielégítő módon kezeljen minden kérdést vagy kérést.